Hostico

Găzduire pentru website și achiziționare domenii

Hostico este o companie de găzduire care oferă o gamă largă de servicii pentru persoane fizice și juridice. Cu Hostico, vă puteți achiziționa cu ușurință propriul domeniu și puteți începe să vă creați prezența în mediul online.

Hostico Web Hosting

Una dintre caracteristicile cheie ale Hostico este serviciul său de înregistrare a domeniilor. Utilizatorii pot căuta și achiziționa numele de domeniu perfect pentru website, cu opțiunea de a-l înregistra pentru unul sau mai mulți ani.

Alege pachetul dorit

Fie că esti la primul proiect, sau ai dobândite cunoștinte în domeniu, Hostico îți oferă toate elementele necesare pentru ca website-ul tău să beneficieze de funcționalitate, securitate, și asistență la cel mai înalt nivel.

Alege Hostico!

Unul dintre cei mai mari furnizori de servicii de hosting din România

Stabilitate, viteză și flexibilitate sunt cuvintele care ne descriu serviciile oferite.

Hosting in Romania de la Hostico

Este importantă alegerea unei companii ce oferă servicii de hosting, cum ar fi Hostico, deoarece un furnizor bun vă poate asigura website-ul  disponibil și funcțional fără probleme. Un furnizor bun cum este Hostico va avea, de asemenea, măsuri de securitate bine puse la punct pentru a vă proteja website-ul de atacuri cibernetice și alte amenințări.

Hostico Domeniu Gratuit

Alege unul din pachetele de la Hostico și obține oferta pentru găzduire web și un domeniu gratuit atunci când achiziționezi găzduire pentru 1 an!  Cu oferta aceasta de domeniu gratuit timp de 1 an, te poți înregistra cu propriul domeniu personalizat fără costuri suplimentare.