Promovare Facebook (Meta)

Promovarea pe Facebook este una dintre cele mai des întâlnite metode de promovare pe care antreprenorii le folosesc pentru a-și vinde serviciile sau produsele datorită eficienței pe care promovarea prin Facebook Ads o are.

Care sunt cerințele pentru a îți putea promova produsele / serviciile pe Facebook / Instagram?

 

O pagina de Facebook pentru compania ta.
Atenție – Aceasta trebuie să fie o pagină, nu un profil, iar administratorul trebuie să fie o persoană reală(în cazul unor probleme acesta este singurul care poate face ceva, iar identitatea acestuia trebuie confirmată în viața reală).

O pagină de Instagram, asemenea celei de mai sus, care să fie conectate împreună.

Un cont de Meta Business – Aici se pot realiza mult mai multe campanii comparativ promovarea direct din panoul de reclame al paginii.

Căror companii este potrivită promovarea pe Facebook / Instagram?

Promovarea pe Facebook și Instagram este potrivită atât companiilor care se adresează altor afaceri (B2B) cât și celor care se adresează persoanelor fizice(B2C), iar asta se datorează publicului larg pe care îl au aceste două platforme împreună.

Prin urmare, dacă avem o companie care vinde produse cosmetice și una care vinde echipamente de șablare, ambele se pot bucura de promovarea online prin intermediul Meta, care ne oferă posibilitatea de a ne promova online pe Facebook și Instagram.

Cât costă promovarea pe Facebook și Instagram?

Costul unei astfel de reclame pe Facebook și Instagram este dat în primul rând de bugetul pe care compania noastră dorește să îl aloce către companii.

Prin urmare, putem începe de la o promovare cu 5-10 Lei pe zi iar mai apoi putem ajunge la costuri de peste 10.000 de lei alocați zilnic. La acest cost al campaniilor adăugăm TVA-ul extern iar mai apoi partea de administrare a agenției, în care includem realizarea creativelor (imagini, text), monitorizarea și optimizarea acestora.

Atât pentru campaniile de promovare pe Facebook / Instagram dar și pe Google, cel mai important factor este costul de achiziție al unui client. Prin urmare, scopul principal al campaniilor de promovare este, destul de clar, acela de a vinde.

Ce oferim în pachetul de Promovare Facebook?

✅Analizăm publicul țintă
✅Analizăm concurența
✅ Realizăm textele pentru reclame
✅Realizăm elementele grafice pentru reclame
✅Optimizarea campaniilor
✅Setăm și urmărim campaniile pentru a optimiza fiecare reclamă

Navigare

Servicii realizare Magazin online cu Woocommerce

Magazin Online

Woocommerce

Meniu digital pentru restaurante

Restaurant online

Meniul digital

Soft gestionare rezervari hoteluri sau pensiuni

Booking

Gestionarea rezervărilor