Promovare Google

Cel mai mare motor de căutare din lume, oferă posibilitatea companiilor de a se promova în mediul online, atunci când aceștia caută serviciile / produsele companiei sau doar exprimă interese față de acestea.

Care sunt cerințele pentru a îți putea promova produsele / serviciile pe Google?

 

Pentru a ne promova compania pe google, din punctul nostru de vedere, sunt necesare cel puțin 2 elemente:

 • Un cont de Google Business
  Cu ajutorul acestuia ne putem afișa compania pe hartă, ajungând în fața celor care ne caută serviciile / produsele și sunt în apropierea unui punct de lucru al companiei. Tot aici clienții ne pot da review-uri care să ne crească credibilitatea în fața viitorilor clienți.

 • Un site de prezentare
  Fie că vorbim de un site de prezentare One-Page sau chiar de un Magazin Online, acesta ne oferă posibilitatea de a le prezenta viitorilor clienți mai în detaliu serviciile / produsele oferite, dar și posibilitatea de a colecta mai multe date despre aceștia.

Căror companii este potrivită promovarea pe Google?

Diversitatea în care ne putem folosi de această platformă pentru a genera vânzări este atât de mare încât aceasta se potrivește aproape tuturor companiilor. De la vânzarea unor produse comune(ex. Șosete sau detergenți) până la cei care oferă servicii foarte nișate (ex. Servicii de întreținere a lifturilor).

Cât costă promovarea pe Google?

Costul pentru promovarea pe Google este împărțit în două:
Bugetul pe care dorim să îl alocăm strict pentru promovare + TVA Extern
Bugetul agenției de marketing(dacă este cazul) care poate fi pe bază de comision sau preț fix, și în care este inclusă monitorizarea campaniei și optimizarea acesteia

Cum ne putem promova pe Google?

Cele mai folosite metode prin care ne putem promova compania și serviciile / produsele acesteia sunt următoarele:

 • În motorul de căutare
  Ex. Atunci când un client caută pe Google “mașină de tuns iarba”, noi putem licita pentru a fi primii în lista afișată cu rezultatele căutării
 • În rețeaua display
  Ex. După ce un client a căutat pe Google “Televizor 4k”, sau a vizitat un site din acest domeniu, Google îi afișează acestuia imaginile sau videoclipurile realizate cu scopul promovării televizorului nostru. Acestea se pot afișa fie pe site-urile partenere (ex. Site-uri de știri) fie pe Youtube.
 • “GRATUIT” SEO
  Google indexeaza fiecare pagină web pe care o poate accesa și care nu îi restrânge accesul în mod explicit. Astfel, acesta încearcă să înțeleagă conținutul fiecărei pagini astfel încât să o poată afișa când o căutare este pe același subiect.
  Deci dacă avem un conținut adaptat pentru motoarele de căutare, putem ajunge primii în lista unor anumiți termeni căutați, fără a costa ceva.

*Trebuie să recunoaștem totuși că SEO, nu mai e atât de gratuit în condițiile în care concurența este mare, deoarece trebuie invesți bani (în specialiști) pentru a ajunge la rezultatele dorite.

Ce oferim în pachetul de Promovare Google?

✅Implementarea GA4
✅Suport în realizarea contului de Business și Ads
✅ Implementarea evenimentelor pentru marcarea conversiilor
✅Implementarea campaniilor de promovare
✅Optimizarea campaniilor
✅Realizarea elementelor vizuale pentru reclamele din rețeaua display

Navigare

Servicii realizare Magazin online cu Woocommerce

Magazin Online

Woocommerce

Meniu digital pentru restaurante

Restaurant online

Meniul digital

Soft gestionare rezervari hoteluri sau pensiuni

Booking

Gestionarea rezervărilor