Servicii realizare Magazin online cu Woocommerce

Magazin Online

Woocommerce

Meniu digital pentru restaurante

Restaurant online

Meniul digital

Soft gestionare rezervari hoteluri sau pensiuni

Booking

Gestionarea rezervărilor

Servicii web design

webam oferă servicii de realizare a website-urilor pentru companii și organizații non-guvernamentale astfel încât acestea să se bucure de o promovare online constantă, prin care au ocazia de a ajunge mai apoape de clienți sau sponsori.

Site de prezentare

Site-ul de prezentare este unul dintre cele mai comune tipuri de platforme pe care companiile le folosesc în mediul online. Fie că vorbim de simpla prezentare a companiei(misiune, viziune, valori, prezentare istoric, etc.) fie că vorbim de un site web prin care se urmărește promovarea serviciilor oferite de companii, website-urile de prezentare și-au dovedit utilitatea în ultimii ani.

Site de prezentare realizat in wordpress bacau

Restaurant Online

Creșterea numărului de comenzi transmise către restaurante în ultimii ani, a făcut ca această îndustria a livărilor la domiciliu să reprezinte o cotă împortantă din piața restaurantelor. Astfel, tot mai multe companii ce oferă servicii de catering și tot mai multe restaurante sunt în căutarea unor soluții digitale, care să evite comisioanele marilor platforme. Vezi solușia propusă de webam

Meniu Digital Restaurant

Magazin online

Magazinele online s-au dovedit un adevărat suport atât pentru antreprenorii care sunt la început de drum dar și pentru marile companii. Îndependența față de un punct comercial fix, care trebuie întreținut și aplasat într-o zona cheie, face ca magazinele online să fie motorul multor companii în aceste zile. Pentru fiecare companie soluțiile în vederea realizării unui magazin online sunt diferite. Vezi soluțiile prezentate de noi.

magazin online realizat in woocomerce

Booking 

Fie că vorbim de Hoteluri, Pensiuni sau chiar apartamente închiriate în regim hotelier, trebuie să avem în vedere comisioanele pe care marile platforme le practică, acestea fiind destul de mari comparativ cu alte soluții, poate mai puțin cunoscute. Vezi ce presupune implementarea unui astfel de sistem de booking pentru afacerea ta.

Booking Management - Servicii pentru hotel si pensiuni